Blogg

Tenk på dette før du starter med sportsbetting

Mange ønsker å tippe på fotball eller andre populære sportsgrener, men føler seg usikre på hvordan de skal sette i gang. Faktisk er det ganske enkelt å starte med sportsbetting, men det er enkelte ting du bør ha i bakhodet før du begynner å tippe. Vi gir deg her våre beste nybegynnertips.Sportsbetting er utvilsomt en spennende interesse, men mange bruker feile strategier når de først setter i gang. Det frister for eksempel mange å spille med hjertet, det vil si, å utelukkende tippe på at favorittlaget vinner. Husk at du spiller for å vinne, og da gjelder det å satse med hodet.

Sjekk oddsen hos flere selskaper

Det finnes en rekke bookmakere å velge mellom på nettet, og det er som regel helt kostnadsfritt å opprette brukerkonto på de ulike sidene. Fordelen med dette er at du kan sammenligne oddsen som tilbys av de ulike selskapene, og slik velge spillene med best mulig odds. De utenlandske selskapene har ofte best odds.Det varierer ofte hvilket selskap som tilbyr best odds, og derfor lønner det seg å ha konto tilgjengelig hos flere selskaper. Husk også på at du vanligvis mottar velkomstbonuser av de ulike bettingselskapene, noe som betyr at du kan tjene mye penger og gratisspill ved å registrere deg flere steder.

Bruk sunn fornuft

Noe annet du bør ha i bakhodet før du begynner å tippe på sport, er at du ikke må spille for mer enn hva du har råd til å tape. Akkurat dette gjelder for så vidt ved alle former for spilling på nett, og det kan være lurt å sette grenser for innskudd på forhånd.Ved å sette opp et budsjett og en viss sum som er beregnet på spilling hver måned, kan du spille uten at det går hardt utover din personlige økonomi. Se på sportsbetting som en underholdende hobby, og regn alle gevinster som en hyggelig bonus. Tipping er først og fremst moro!