Blogg

Norske spilleautomater på nett

Virtuelle spilleautomater er en favoritt blant norske nettspillere. Dette er digitale versjoner av de gode gamle spilleautomatene som finnes i fysiske casinoer. Videoautomater har gjerne kul grafikk og en underholdende storyline. Å spille på nett kan være en morsom og spennende hobby, så lenge du ikke bruker mer penger enn du har råd til å tape.

Hva du bør vite for å spille på nett

Det kan være greit å sette seg inn i noen begreper fra spillverdenen før du begynner din online spillreise. RTP og varians er kanskje de to viktigste konseptene du bør kjenne til.

Return to player

Forkortelsen RTP står for «return to player», og er et mål på hvor mye av innsatsen man kan forvente å få tilbakebetalt i form av gevinster. RTP måles i prosent, og varierer fra automat til automat. Tallet bør helst være så høyt som mulig. Over tid vil det nemlig lønne seg å styre unna spilleautomater med lav tilbakebetalingsprosent.

Varians

Dette er et annet konsept du bør vite om før du begynner med pengespill på nett. Varians sier noe om risikoen du aksepterer ved et aktuelt spill, og deles gjerne inn i kategoriene høy, middels eller lav. For mer informasjon kan du ta en titt på nettet.